Shaba blog

Reflexiók, technika, hétköznapok, politika, gondolatok, kommentek, amit te is megtehetsz regisztráció nélkül.

Linkblog

Linkblog

Őszinte Curriculum Vitae

2007.11.21. 17:15 :: Shaba



Álmomban két légy voltam, s lecsaptam egymást.

Képzelek egy világot, mert a világ álmodott engem ott, ahol a fent van lent, különben is üdvözlet. Engedni, mint pálma nő, na ez így nem teljesen igaz, nehéz karma, nem az enyém, mégis gondolják. Boldogság ott, egyszerűen gyermekkor. Színes tintákkal, rózsaszínben, de inkább, mint nincs mit, mert nincs szegénység, gazdagság, csak fantázia, meg ország. Ismertek, de mégsem. Mégis jó volt, mert önmagáért, rosszabb, ha az sem, vár a széles világ, ami ott van a  Kezében.

Acélváros, furcsa. Világ? Más a zene, más a zászló. Pattanás sosem volt. A rock meg persze örök; elpusztították! Na punk, vagy ne szólj be! Libidó a légypapíron, ott ahol a kismalac túr, a dal csak erről és mindig, nehéz kereszt, ha egyáltalán. Tanulni, minek, tanulni, kinek, tanulni és elektromosság. Generation Gap, farmer, szabadság, ami önmagáért. Munka nem esik, de néha talán. Enyhe rebellió, nem, baj elmúlik, mint a hol wanna tavalyi hó. A NAP az élet az óta is, vetekszik a Természettel.

Szerelem ringató, szerelem szárnyaló, mégse főzőcske, de okosan. Nem értem, nem baj, úgy jó, ha mondják, mert kell, ha a világ is színház, mint egész, szelaví. MI, a Dél foglyai játszunk, statiszták akkor vajon kik? Obszcenitás, ahol a hatalom magyarázkodik a nincs mit.

Szegény vagyok, az Isten áldjon meg, ha azért is. Megbecsülés, nem mondom, de ne félj és az Isten megállj. A cél a nemtom-okosság, na hallod? Zűrzavar, ha letisztul, nem is volt, mert kicsi vagyok, ha megnövök, bemondta a tévé, az egyik. Átélni, mégha az igazság mindig is odaát van, belelőni! Ötször.

Vége? Bölcs talán, szerencse ha van, persze nem csak ezen múlik. Mondom A, de B is muszáj, mert olajfa alatt nedve Tőle. Próbálom talán, hogyha valószínűleg addig, de végül úgyis EGY mindenek fölött. MI szubsztanciák: Bumm! A nagy egyesülés. Amen. A többi néma zene füleimnek….. 200 év múlva ugyanitt.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: gondolatok önéletrajz szürreál

A bejegyzés trackback címe:

https://shaba.blog.hu/api/trackback/id/tr4233304

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: how to code with ea builder 2017.10.06. 10:24:48

Mobil függetlenítés - Mobil Függetlenítés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása