Shaba blog

Reflexiók, technika, hétköznapok, politika, gondolatok, kommentek, amit te is megtehetsz regisztráció nélkül.

Linkblog

Linkblog

Kisasszony, Uram, Ön bevállalná?

2008.01.06. 11:51 :: Shaba

Bejegyzés, amelyben könyvet ajánlok, mindazoknak, akiknek elegük van a nyifegő, nyavalygó, széplelket játszó ultrafrusztrált emberszabásúskodásból, akiket Önmagunknak hazudunk.

A könyv Dr. Csernus: A nő című műve. Amelyben a doki, tévéből megszokott stílusával szembesít minket gyengeségeinkkel, projekcióink fő természetével. Ránk önti a magunk által kivégtermékezett anyagot, amelyet pedig olyan szívesen locsolgatunk másra. Teszi mindezt következetes vulgaritással (szerintem túl sokkal, de ő jobban tudja), érthető hétköznapi magyar nyelven.
Rádöbbent, lealáz, hogy katarzist tudjon adni, megosztva velünk műhelytitkai idevágó részét.
Mondanom sem kell, hogy nem CSAK nőknek, nem csak nőkről szól, hanem arról, hogyan legyünk Emberek, ne csak programozott zombik. Mindezt úgy, hogy engedjünk másokat is Embernek lenni.
Érdemes elolvasni, hogy merjünk megnyerni egy Főnyereményt, Önmagunkat!

Szólj hozzá!

Címkék: nemek ember pszichológia modern kor

A bejegyzés trackback címe:

https://shaba.blog.hu/api/trackback/id/tr57286763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása