Shaba blog

Reflexiók, technika, hétköznapok, politika, gondolatok, kommentek, amit te is megtehetsz regisztráció nélkül.

Linkblog

Linkblog

No, és mi a maghar ma?

2007.12.02. 12:15 :: Shaba


Ebben a bejegyzésben nem az én szövegem számít, ugyanis magáért beszél a következő:

"Újabb kutatások, elméletek, elképzelések szerint a magyarság gyökerei nagyon mélyre nyúlnak vissza, legalább 70.000 évvel ezelõtti idõkbe. A legalább szó itt nagyon fontos, mivel egyes tárgyi bizonyítékok alapján (mint pl. 7 m hosszú csontváz, magyar rovás és képírással magyarul olvasható anyag
aranylemezeken a föld történetérõl, és a nemrégen másik bolygóról földünkre érkezõ ûrhajóból magyar embereknek átadott magyar rovásírással írt anyag) mind arra utalnak, hogy itt valami sokkal többrõl van
szó."

Nem mondom, hogy miután visszamásztam a forgószékre, egy-két perc nem az öröm tüzében telt, abbéli megvilágosodásomban, hogy ilyen ősi és küldetéssel bíró néphez tartozom.  Mikor az első eufórikus percek elmúltak jött a bánat és sajnálat. Leginkább Slotá-t, meg Funar-t sajnálom, ugyanis nem tudják, hogy kikkel kezdtek ki. Meg különben is, ehhez képest az ő Dákó-Román eszméletük, meg Szépszemű Szvatoplukuk, meg az, hogy a csángó gyerekeknek az olaszt kell anyanyelvként tanulni, hogy úgymondjam kevés, mint Chuck Norrisban a könyörület.

És akkor lássuk magát a szájtot:
http://www.maghar.hu/maghar_uj/index.html
Csak hogy tudd, honnan jöttél, hová mész! És ne ítélj hamar, mert sosenem lehet tudni!
A fent idézett írással a szerző nem ért egyet, a szándék pusztán az emberi gondolkodás sokszínűségének a bemutatása volt.

Szólj hozzá!

Címkék: magyar ember

A bejegyzés trackback címe:

https://shaba.blog.hu/api/trackback/id/tr81248189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása